Contacteaza-ne!

0749 532 632

bestsuncover@gmail.com

Bucuresti str. Targoviste, nr 178, Mogosoaia, Ilfov

Social Media

Web Design: Dezibel Media     Web Hosting: Web Hotel

 

Despre noi

Comercializam o gama varianta de prelate, de la prelatele de mici dimensiuni, pentru acoperirea semiremorcilor, pana la prelate de mari dimensiuni, pentru acoperirea suprafetelor de teren de intemperii. Totodata, va oferim si servicii complete de realizare si/sau montare a acestora.

Calitate garantata

Prelate ieftine

Constau, in principal, in urmatoarele tipuri:
prelate pentru camioane;
prelate pentru tir-uri, remorci, si semiremorci;
prelate culisante pentru camioane, tir-uri, autobasculante;
prelate diverse: prelate agricole, pentru piscina, ambarcatiuni, acoperiri diverse.

Sunt cofectionate din materiale de calitate, cu o gama larga de culori si pot fi personalizate prin tipar digital, serigrafie sau autocolant, in functie de cerintele clientului.

Sunt prevazute cu toate accesoriile necesare sigilarii in regim vamal – capse, bride, chinga si cablu vamal. Acestea sunt imbinate prin termosudura, prin incalzire la 700 grade C, procedeu care-i confera o rezistenta foarte mare, autovehiculele avand posibilitatea sa ruleze cu o viteza de peste 100 km/h fara ca materialul sa sufere degradari.
De asemenea, firma noastra ofera o gama larga de materiale pvc (disponibile in stoc, in diferite latimi si culori) si accesorii pentru prelate camion, acoperiri piscine si foisoare, copertine, tipar digital si multe alte aplicatii.

Call Now Button