Contacteaza-ne!

0749 532 632

bestsuncover@gmail.com

Bucuresti str. Targoviste, nr 178, Mogosoaia, Ilfov

Social Media

Web Design: Dezibel Media     Web Hosting: Web Hotel

 

COPERTINE ȘI PERGOLE – NECESARE ÎN TOATE CELE PATRU ANOTIMPURI

COPERTINE ȘI PERGOLE – NECESARE ÎN TOATE CELE PATRU ANOTIMPURI

Protejarea spațiului împotriva soarelui, ploii sau zăpezii este un lucru esențial, de care trebuie să ții cont. Bineînțeles că este important și pentru ce variantă optezi, de aceea îți vom arăta diferențele dintre copertine și pergole și te lăsăm la final să alegi varianta ideală pentru nevoile tale.

Copertinele fixe sunt potrivite spațiilor mici, geamurilor, balcoanelor și intrărilor. Apără locurile de razele UV, de căldura excesivă sau chiar de ploile spontane. Copertinele fixe sunt extrem de ofertante în ceea ce privește gama de culori. Sunt confecționate dintr-o structură metalică peste care se aplică o pânză de PVC, care poate să fie în orice nuanță (dacă alegi o culoare mai închisă, căldura resimțită va fi cu 30% mai mică). Te poți juca cu ușurință în ceea ce privește design-ul copertinei tale și vei reda o unicitate spațiului tău.

Pergolele, sau copertinele retractabile, sunt ideale pentru terase, cafenele sau restaurante, spații de mari dimensiuni. Îți garantează o protecție de 100% împotriva ploii, zăpezii sau a razelor solare. Sunt utile și pentru că datorită șinei din aluminiu se tractează ușor, fără a deranja persoanele aflate sub ea. Rezistă la vânt de până la 99 km/h, deci putem spune că are și o durabilitate de apreciat.

Nu lăsa ploaia sau canicula insuportabilă să îți schimbe planurile. Folosește o copertină fixă sau mobilă și uită de griji.

No Comments

Post A Comment

Call Now Button