Contacteaza-ne!

0749 532 632

bestsuncover@gmail.com

Bucuresti str. Targoviste, nr 178, Mogosoaia, Ilfov

Social Media

Web Design: Dezibel Media     Web Hosting: Web Hotel

 

TIPURI DE MATERIAL

TIPURI DE MATERIAL

Prelatele pot fi clasificate în funcție de o diversitate de factori, cum ar fi tipul de material (polietilenă, pânză, vinil etc.), grosimea, care este în general măsurată în mil sau generalizată în categorii (cum ar fi “taxe regulate”, “sarcini grele”) , “super heavy duty”, etc.), și rezistența ghidajului (simplu vs. întărit), printre altele.

Mărimile reale ale prelatei sunt, în general, cu aproximativ trei până la cinci la sută mai mici în fiecare dimensiune decât dimensiunea nominală; × 19 ft (5,8 m × 5,8 m). Garniturile pot fi din aluminiu, oțel inoxidabil sau alte materiale. Distanțele de la manșon la manșon sunt de obicei între 460 mm și 18 m. Numărul de țesut este adesea între 8 și 12 pe inch pătrat: cu cât numărul este mai mare, cu atât este mai mare rezistența acestuia. Prelatele pot fi, de asemenea, lavabile sau non-lavabile și impermeabile sau neimpermeabile și rezistente la mucegai vs. Flexibilitatea prelatei este deosebit de importantă în condiții de frig.

Tipul materialului
Polietilena

Publicitate tipărită pe o prelată
O prelată din polietilenă (“poliarp”) nu este o țesătură tradițională, ci mai degrabă un laminat din material țesut și din tablă. Centrul este țesut ușor din benzi de plastic din polietilenă, cu foi din același material lipite de suprafață. Acest lucru creează un material asemănător țesăturii care rezistă la întinderea bine în toate direcțiile și este impermeabil. Tablele pot fi fie din polietilenă de densitate mică (LDPE), fie din polietilenă de înaltă densitate (HDPE). Atunci când sunt tratate împotriva luminii ultraviolete, aceste prelate pot dura ani de zile expuse elementelor, dar materialul tratat non-UV va deveni rapid fragil și va pierde rezistența și rezistența la apă dacă este expus la lumina soarelui.

Pânză
Prelatele din pânză nu sunt 100% impermeabile, deși sunt rezistente la apă. Astfel, în timp ce o cantitate mică de apă pentru o perioadă scurtă de timp nu le va afecta, atunci când există apă stând pe prelate de pânză sau când apa nu se poate scurge rapid de prelate de pânză, apa stătătoare va picura prin acest tip de prelată.

Vinil
Prelatele de clorură de polivinil (“vinil”) sunt de calitate industrială și sunt destinate utilizării grele. Acestea sunt construite din vinil galben acoperit cu 10 oz / mp (340 g / m2). Acest lucru îl face impermeabil și îi conferă o rezistență ridicată la abraziune și rezistență la rupere. Acestea rezistă la ulei, acid, grăsimi și mucegai. Prelata de vinil este ideală pentru agricultură, construcții, industrie, camioane, barieră împotriva inundațiilor și reparații temporare ale acoperișului.

Silnylon

Corturile cu prelată pot fi realizate din silnylon.

No Comments

Post A Comment

Call Now Button