Contacteaza-ne!

0749 532 632

bestsuncover@gmail.com

Bucuresti str. Targoviste, nr 178, Mogosoaia, Ilfov

Social Media

Web Design: Dezibel Media     Web Hosting: Web Hotel

 

UTILIZARI

UTILIZARI

Prelatele sunt folosite în mai multe moduri pentru a proteja persoanele și lucrurile de vânt, ploaie și lumina soarelui. Sunt folosite în timpul construcției sau după dezastre pentru a proteja structurile parțial construite sau deteriorate, pentru a preveni mizeria în timpul vopsirii și activități similare și pentru a conține și colecta resturi. Acestea sunt folosite pentru a proteja încărcăturile camioanelor și vagoanelor deschise, pentru a menține grămezile de lemn uscate și pentru adăposturi precum corturi sau alte structuri temporare.

O prelată perforată
Prelatele sunt, de asemenea, utilizate pentru imprimarea reclamelor, mai ales pentru panouri publicitare. Prelatele perforate sunt utilizate în mod obișnuit pentru publicitate medie sau mare sau pentru protecția pe schele; scopul perforațiilor (de la 20% la 70%) este de a reduce vulnerabilitatea la vânt.

Prelatele din polietilenă s-au dovedit a fi, de asemenea, o sursă populară atunci când este nevoie de o țesătură ieftină, rezistentă la apă. Mulți constructori amatori de barci cu vele din placaj apelează la prelate din polietilenă pentru a-și face pânzele, deoarece este ieftin și ușor de lucrat. Cu tipul adecvat de bandă adezivă, este posibil să faceți o navă utilă pentru o barcă mică, fără cusut.

Prelatele din plastic sunt uneori folosite ca material de construcție în comunitățile indigene nord-americane. Tipisurile fabricate cu prelate sunt cunoscute sub numele de prelate.

No Comments

Post A Comment

Call Now Button