Contacteaza-ne!

0749 532 632

bestsuncover@gmail.com

Bucuresti str. Targoviste, nr 178, Mogosoaia, Ilfov

Social Media

Web Design: Dezibel Media     Web Hosting: Web Hotel

 

Beneficii și utilizări ale prelatei din PVC

Beneficii și utilizări ale prelatei din PVC

Piața oferă mai multe tipuri de prelate care joacă rolul de a proteja mediile și / sau încărcăturile. Atunci când alegeți care este cel mai potrivit pentru cazul dvs., merită să cercetați caracteristicile modelelor de prelată. Astfel, achiziția dvs. este mai rentabilă și generează mai multe economii.

Tipurile de prelată și utilizările lor – În prezent, există mai multe tipuri de prelate care pot fi utilizate pentru acoperire, dar fiecare tip satisface o nevoie diferită.

Prelată de vinil: Prelatele de vinil sunt o opțiune excelentă pentru acoperiri temporare pentru acoperirea acoperișurilor, protejarea campingurilor și acoperirea materialelor împotriva ploii, a soarelui excesiv, a grindinii și a vânturilor puternice.

Prelate de iaz: Prelata din PVC poate fi folosită și pentru a acoperi fundul unui lac, ca și în construcția de tancuri de pește.

Prelate de camping: Acest model este cel mai versatil și practic de utilizat în camping, deoarece materialul are tratament anti-UV.

Prelate pentru cort: Acest tip de prelată din PVC este avantajos, deoarece este mai practic și mai versatil. Este foarte rezistent.

Prelate rafia: Acesta este tipul care poate fi folosit ca prelate pentru acoperiri și alte scopuri diverse, cum ar fi protejarea materialelor de construcție, a încărcăturilor de transport, împotriva murdăriei și deteriorării etc.

Prelate din polietilenă: Polietilena este cel mai cunoscut polimer din lume. Garantând astfel o securitate totală în zonele interne și externe, cum ar fi acoperirea și protejarea acoperișurilor, piscinelor, evenimentelor, materialelor, lucrărilor etc.

Beneficii și utilizări ale prelatei din PVC –

Speranța de viață a unei prelate din PVC poate depăși cu ușurință 15 ani. De fapt, prelata din PVC este perfect potrivită pentru cele mai frecvente utilizări de protecție. Este prelata multifuncțională ideală. Prețul unei prelate din PVC este foarte accesibil. Prelatele pentru acoperișuri sunt impermeabile. Curățarea pânzei este foarte simplă, trebuie doar să urmați instrucțiunile produsului. Ochelele metalice sunt prezente la fiecare metru de baldachin. Sunt puternici și durabili. Unul dintre cele mai bune beneficii ale prelatelor este varietatea materialelor pentru fabricare. Dacă, dintr-un anumit motiv, doriți să vă păstrați prelatele, nu vă faceți griji prea mult, acestea pot fi pliate sau laminate. Sunt versatile.

În construcțiile civile, este esențial să aveți un plan de impermeabilizare. Pânza din PVC este unul dintre cele mai potrivite materiale din acest proiect. Unele aplicații obișnuite sunt: ​​fabricarea grinzilor, protecția și impermeabilizarea structurilor, acoperirea materialelor și sculelor auxiliare etc.

No Comments

Post A Comment

Call Now Button